Kuljetuslaukut

Katso Pelin uusin tuotekuvasto

Tarkemmat tuotetiedot, saatavuudet ja hinnat löydät verkkokaupastamme. Jos Sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä myyntiimme.

Pelin kolme tuoteperhettä sisältää vakiomalliston laukkuja joista voit valita tarpeisiisi sopivan.

PELI

Peli/Pelican-tuotteet ovat joustavasta mutta kestävästä polypropeenista valmistettuja kuljetus- ja suojalaukkuja joiden toimintaperiaate on kehitetty jo 40 vuotta sitten. Iskunkesto saavutetaan laukun seinämän monikerrosratkaisulla jossa keskiosa on huokoisempaa kuin ulkoseinät. Kaikki laukut ovat vesitiiviitä ja varustettu automaattisella paineentasausventtiilillä. Laukut on suunniteltu kestämään myös raskaita laitteita.

Laukkujen helat ovat ruostumatonta terästä ja pyörällisissä malleissa on kulutusta kestävät uretaanipyörät. Peli-laukkuja on saatavana tyhjänä, omalla nypittävällä vaahtomuovisisustalla tai tarrallisella väliseinäjakajalla. Valmistamme omassa tuotannossamme Lahdessa sisustoja CNC-tekniikalla kestävästä ja vettä imemättömästä solumuovista. Kaiverramme myös nimikyltit omalla tekstilläsi.

STORM

Peli Storm-laukut ovat ominaisuuksiltaan kuten Pelin laukut mutta niissä on erilaiset salvat ja isot laukkumallit ovat Peli-malleja kevyempiä. Stormit on valmistettu HPX hartsista joka on kestävää mutta kuitenkin joustavaa. Laukut ovat iskunkestäviä sekä pöly- ja vesitiiviitä.

HARDIGG

Peli Hardigg-sarjasta löydät erikoiskoon ja erikoistarpeen laatikot sekä 3-14U Black Box vakioräkit. Hardigg valmistaa myös satoja muita kokoja ja räkkejä eli jos et löydä tästä vakiosarjasta sopivaa laukkua, ota yhteyttä myyntiin.

Sertifikaatit ja takuu

Peli-laukuilla on mm. seuraavia sertifikaatteja: STANAG 4280 - DEF STAN 81-41, IP67 EN 60 529: 1992, MIL C-4150J, ATA 300, WEEE Directive, NATO Stock Number.

Peli- ja Peli Storm-laukuissa on ikuinen takuu joka myös todella toimii. Pyörät, salvat ja kahvat ovat vaihdettavissa. Jos laukku rikkoutuu esim. lentokentällä, saat uuden laukun tilalle.

'You break it, we replace it ... forever™'

Asiakkaitamme

Copyright © CC-Case Oy 2016. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kotisivujen toteutus: JS Media