Aselaukku vaativaan käyttöön - valintaopas

aselaukkupelipeli airpeli casePeli protectorPeli Storm
Aselaukku vaativaan käyttöön - valintaopas CC-Case Oy

Aseiden suojaaminen ja kuljettaminen asianmukaisesti on ensiarvoisen tärkeää niiden pitkäikäisyyden ja turvallisen käytön varmistamiseksi. Laadukas aselaukku on yksi parhaista tavoista taata aseiden turvallinen kuljetus ja säilytys. Peli tarjoaa laajan valikoiman aselaukkuja erilaisille aseille ja erilaisiin tarpeisiin puolustusvoimien ammattikäytöstä metsästysharrastukseen. Peli™-aselaukut ovat jaettavissa kolmeen pääsarjaan: Protector, Air ja Storm. Jokaisella sarjalla on oma vahvuutensa ja soveltuvuutensa erilaisille aseille. Tässä oppaassa tarkastellaan, miten valita omiin tarpeisiin parhaiten sopiva aselaukku.

HUIPPULUOKAN KULJETUS- JA SÄILYTYSRATKAISUT VARMISTAVAT ASEIDEN PITKÄIKÄISYYDEN JA TURVALLISEN KÄYTÖN 

Jokainen aseharrastaja, metsästäjä tai työtehtävässään asetta kantava tietää, että aseiden ja varusteiden suojaaminen vaihtelevissa olosuhteissa on ehdottoman tärkeää. Laadukas aselaukku suojaa asetta kosteudelta, pölyltä ja iskuilta varmistaen sen pitkäikäisen ja turvallisen käytön.

Eri valmistajien aselaukuissa suurimmat erot syntyvät laukkujen koosta ja niiden rakenteesta. Mikäli esimerkiksi laukun seinämät eivät ole tarpeeksi vahvat tai rakenteessa ei ole huomioitu jäykisteitä, ei laukun kansi välttämättä sovi kunnolla yhteen sen alaosan kanssa ja näin ollen laukkua on hankala käyttää. 

Peli-tuotteet kolmessa pääsarjassa, Protector, AIR ja Storm, on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, ja niiden maksimaalisen kestävyyden takaavat useat huippuunsa hiotut ominaisuudet. Olipa tarpeesi sitten luja kiväärilaukku, kestävä kotelo, vesitiivis aselaukku tai suojaava kuljetuslaukku, löydät nämä kaikki kattavasta ja monipuolisestaPeli™-tuotevalikoimasta. 

Kaikki Peli-laukut ovat täysin vesitiiviitä, iskunkestäviä ja pölytiiviitä. Peli-laukut valmistetaan korkealaatuisesta kopolymeeripolypropeenista, mikä tekee niistä luotettavia ja kestäviä kaikissa olosuhteissa. Kaikki Peli-laukut ovat myös läpäisseet puolustusvoimien tiukat MIL C-4150J-, STANAG 4280- ja Def Stan 81-41 -testit ja täyttävät ATA-standardin vaatimukset. Suurimmalla osalla tuotteista on NATO:n NSN-numerot. 


NÄIN VALITSET PARHAAN ASELAUKUN MONIPUOLISESTA PELI™-TUOTEPERHEESTÄ

Esimerkiksi kivääreille suunniteltuja aselaukkuja löytyy kaikista kolmesta Peli™-tuoteperheestä. Malleista lyhimmät, Peli™ 1700 ja Peli Storm iM3100 soveltuvat erinomaisesti lyhyelle karbiinille, AR- tai AK-tyyppiselle kiväärille tai pidemmälle mallille, jossa piippu on irrotettavissa. Lyhyt aselaukku on kokonsa vuoksi helppo kantaa, ja laakeroitujen polyuretaanipyörien ansiosta myös laukun vetäminen onnistuu näppärästi. Vesi- ja pölytiivis sekä iskunkestävä laukku selviää olosuhteesta kuin olosuhteesta ja mahtuu hyvin esimerkiksi henkilöautoon. Peli™-kiväärilaukut voidaan myös pinota päällekäin pakattaessa suurempaa kokonaisuutta esimerkiksi kuorma-autoon tai varastoon. 

Pisimmät mallit, kuten Peli 1750, Peli AIR 1755 ja Peli Storm iM3220 puolestaan soveltuvat hyvin muun muassa tarkkuuskivääreille, joissa on iso kiikari. Nämä laukut ovat vahvoja, mutta kevyitä ja liikkuvat pienempien laukkujen tapaan helposti myös pyörillä. Pistooleille puolestaan sopivat Peli AIR tai Peli Protector -sarjan laukut, riippuen siitä, kuinka monta pistoolia laukkuun halutaan pakata. AIR-sarjan mallit ovat muita Peli-laukkuja kevyempiä, mutta erittäin kestäviä ja ammattimaiseen käyttöön soveltuvia. Protector-sarjan laukut ovat puolestaan tunnettuja siitä, että ne ovat käytännössä rikkoutumattomia ja kestävät kovaa käyttöä olosuhteista riippumatta.

Patruunoille sopivat iskunkestävät sekä vesi- ja pölytiiviit Peli-sarjan laukut, kuten näppärä Peli 1120 tai ominaisuuksiltaan vastaava, hieman suurempi Peli 1150. Peli-laukuista myydyin on Peli 1750, sillä sitä tilataan erityisesti Yhdysvaltoihin sekä muihin NATO-maihin. 


CC-CASE RÄÄTÄLÖI ASELAUKUT VAHVISTAEN NIIDEN KESTÄVYYTTÄ JA SUOJAA

Ammattilaisten varusteet vaativat erityistä ja räätälöityä suojaa. CC-Casella on pitkä kokemus aselaukuista ja niiden kustomoinneista, olemmehan toimittaneet eri maiden puolustusvoimille ympäri maailman satoja kiväärilaukkuja kustomoiduilla sisustoilla. Puolustusvoimien lisäksi olemme toimittaneet ja räätälöineet aselaukkuja myös aseharrastajille ja kilpa-ampujille. Tiedämme siis, millaista räätälöintiä aselaukku tarvitsee, jotta se suojaa arvokkaita varusteita kovissakin olosuhteissa.

Peli-laukuissa on laukkujen mukana tuleva, usein vaahtomuovista valmistettu pehmustesarja, joka on tarkoitettu käyttäjän itse muotoiltavaksi. Vaahtomuovi soveltuu hyvin lyhytaikaiseen käyttöön, mutta ei kuitenkaan kestä kovaa kulutusta ja vain harvoin tarjoaa riittävää suojaa aseille. 

CC-Casen räätälöidyt pehmusteet muotoillaan niin, että aseen kiikari on parhaiten suojattuna. Onhan kiikari usein kokonaisuuden herkin komponentti. Räätälöinti mahdollistaa myös sen, että samaan laukkuun voidaan pakata useita eri aseita tai kokonaisuuksia. Yhteen laukkuun voidaan pakata esimerkiksi kaksi kivääriä ja pistooli sekä tarvikkeet, kuten kolmijalka, hihnat, luisti ja aseen puhdistustarvikkeet.


Ota yhteyttä ja valitaan yhdessä tarpeisiisi sopiva aselaukku!

0 kommentteja

Jätä kommentti

Huomaa että kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.