Asiakaskokemus - M50-laukku Valonvahvistimen Kuljetuksessa

pelipeli case
Asiakaskokemus-M50-laukku-Valonvahvistimen-Kuljetuksessa CC-Case Oy

"Harrastan metsästystä, ja käytän aktiivisesti lisävarusteena valonvahvistinta. Säilytin ennen valonvahvistinta sen mukana tulevassa pussissa. Pussi ei kuitenkaan tarjonnut riittävää suojaa ja tarvitsin fiksumman tavan kuljettaa valonvahvistinta mukanani metsällä. M50-suojalaukku tarjosi täydellisen ratkaisun tähän tarpeeseen.

M50-suojalaukun avulla valonvahvistimen kuljettaminen on helppoa ja vaivatonta, ja samalla se suojaa laitetta luotettavasti. Laukku on kevyt ja kompakti, joten sitä on helppo kantaa mukana erilaisissa ympäristöissä ja olosuhteissa.

Toimitin valonvahvistimen mallinnettavaksi ja sain sen takaisin valmiissa kustomoidussa laukussa saman viikon aikana. Asiakaspalvelukokemus CC-Casen kanssa oli erittäin positiivinen. He olivat ystävällisiä ja keskusteluyhteys säilyi koko tilausprosessin ajan.

Suosittelisin ehdottomasti CC-Casea muille kuljetuslaukkua tarvitseville. Tilausprosessi oli sujuva ja nopea. Tuote taisi jopa ylittää odotukseni…"

-K.K

Suunnittelu

Valonvahvistimen suojakotelon suunnittelussa huomioitiin tarkasti valonvahvistimen tarpeet ja käyttötilanteet.

Suunnitteluprosessi lähti liikkeelle asiakkaan tarpeiden kartoituksella. Tärkeintä oli varmistaa, että kotelo tarjoaa riittävän suojan ja käyttömukavuuden valonvahvistimen kuljetukseen.

Suunnitteluvaiheessa varmistettiin, tarvitseeko laukussa olla tilaa esimerkiksi pattereille tai latauskaapeleille. Näiden tarpeiden huomioiminen varmisti, että laukku oli käytännöllinen ja toimiva asiakkaan käytössä. Suunnittelussa otettiin huomioon myös se, miten laite otetaan pois suojakotelosta. Tämä varmistettiin suunnittelemalla laukkuun kätevät nostokohdat.

Laitteen ulkomitat mallinnettiin ja sen asettelu koteloon suunniteltiin tarkasti. Tavoitteena oli varmistaa, että valonvahvistin mahtuu laukkuun turvallisesti ja että se on helppo ottaa ja asettaa paikoilleen.

 Tuotanto

Työstöratojen tekemisen jälkeen laukun sisusta jyrsittiin CNC-koneella omassa tuotannossamme. Kokoonpanovaiheessa työstetty solumuovi kiinnitettiin kuljetuslaukkuun ja sen lisäksi valittiin sopiva kansipehmuste tukemaan laitetta.

Kokonaisuudessaan suunnittelu- ja tuotantovaiheissa kiinnitettiin huomiota jokaiseen yksityiskohtaan varmistaaksemme, että lopputulos olisi käytännöllinen, toimiva ja laadukas.


0 kommentteja

Jätä kommentti

Huomaa että kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.