Kuljetuslaukku vaativaan ammattikäyttöön - valintaopas

kuljetuslaukkupeli airpeli casePeli protectorPeli Storm
Kuljetuslaukku vaativaan ammattikäyttöön - valintaopas - CC-Case Oy

Laadukas ja kestävä kuljetuslaukku tekee monen ammattilaisen päivittäisestä työstä sujuvaa ja helpottaa arjen logistiikkaa. Yksi tunnetuimmista kuljetuslaukkumerkeistä on Pelican™ joka Euroopassa tunnetaan nimellä Peli™. Suurin osa Peli™-laukuista valmistetaan nykyään Saksassa Pelin™ omalla tehtaalla, joka mahdollistaa tuotteiden lyhyet toimitusajat. Tässä oppaassa tutustumme Peli™-tuoteperheisiin ja kerromme, kuinka valitset tarpeisiisi sopivan kuljetuslaukun.

Miten Peli -tuoteperheet eroavat toisistaan?

Kuljetuslaukun valintaan vaikuttavat olennaisesti pakattavien tuotteiden määrä, massa, käyttöolosuhteet sekä se, kuka laukkuja käsittelee. Peli-laukkujen tuoteperheistä löydät sopivat kuljetuslaukun jokaiseen tarpeeseen.

Peli Protector - vaativaan käyttöön

Kun etsit markkinoiden kestävintä suojaa, Peli Protector -sarja nousee selväksi ykkösvalinnaksi. Näiden laukkujen jämäkkä rakenne huokuu kestävyyttä, ja vaikka laukku on painavampi kuin muut Peli-laukut, se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan kuljetettaville esineille. Protector-sarjan laukut valmistetaan polypropeenista siten, että kaikki sen seinät ovat ulkopinnoiltaan kovia ja keskellä on ilmakuplia, jotka iskun sattuessa jakavat voiman isommalle pinta-alalle. Tämä älykäs rakenne varmistaa, että laukku kestää kovimmatkin koitokset eheänä. Protector-sarja on ensisijainen valinta ammattilaisille, jotka vaativat huippusuojaa työssään.

Peli™ AIR - kevyt ja luotettava

Peli AIR -sarja on suunniteltu erityisesti lentomatkustamiseen ja tilanteisiin, joissa laukun paino halutaan minimoida. Jotta laukku on saatu mahdollisimman kevyeksi, on materiaalia käytetty mahdollisimman fiksusti ja vain siellä, missä se on todella tarpeen. Tämän vuoksi AIR-laukut eivät ole aivan yhtä järeää tekoa kuin Protector-sarjan laukut. Tästä huolimatta ne tarjoavat silti erittäin hyvän suojan.

Peli™ Storm - kestävä ja käytännöllinen

Peli Storm -laukut ovat verrattavissa Protector-sarjaan, ainoastaan lukitusmekanismi on niissä erilainen. Storm-laukut käyttävät painonappilukitusta, kun taas Protector-sarja käyttää vääntösalpalukitusta. Painonappilukitus on nopea ja helppo avata ja sulkea. Storm-sarja onkin suosittu valinta erityisesti sellaisten ammattilaisten keskuudessa, jotka arvostavat laukussa käytännöllisyyttä ja nopeaa avausmekanismia.

Peli -kuljetuslaukut edustavat huippulaatua muovisten suojalaukkujen joukossa, joten niiden hinta on myös tavallista suojalaukkua korkeampi. Mikäli etsit budjettiystävällistä vaihtoehtoa, tarjoamme myös edullisempia laukkuja, jotka vastaavat lähes Peli -laukkujen laatua. On kuitenkin tärkeää huomioida, että Peli -tuotteisiin kuuluu elinikäinen takuu ja niiden varaosia on aina saatavilla, näitä ei halvemmissa vaihtoehdoissa ole. Peli -laukut ovat olleet markkinoilla jo yli 45 vuotta, mikä heijastaa niiden pitkäaikaista laatua ja luotettavuutta.

Valitse oikeanlainen kuljetuslaukku pakattavien tavaroiden perusteella

Kun etsit sopivaa kuljetuslaukkua, mieti ensin, tarvitsetko kannettavan vai perässä vedettävän laukun. Ota huomioon, mitä aiot laukkuun pakata ja kuinka paljon pakattavat tavarat painavat. Muista huomioida kaikki pakattavat tuotteet, erityisesti kaapelit, jotka vievät yllättävän paljon tilaa. Kun pakkaat painavan tuotteen, sijoita se lähelle laukun saranoita, jotta laukkua on helppo kantaa ja painopiste pysyy alhaalla. Sisustaa suunnitellessa on tärkeää miettiä, miten tuote asetetaan laukkuun ja miten se otetaan sieltä pois. Tässä on tärkeää muistaa jättää tilaa sormi- ja käsikoloille. Yleisin väri laukuissa on musta, mutta laukkuja on myös saatavilla erilaisissa huomioväreissä, kuten oranssina ja keltaisina.

Jos laukun sisusta kastuu, se tulee kuivata huolellisesti mahdollisimman pian. Laukut ovat vesi- ja ilmatiiviitä, joten mikäli kansi on kiinni ja sisusta märkä, alkavat sisällä olevat tuotteet sekä pehmuste homehtumaan. Vakuutuksena suosittelemme aina hankkimaan uudelleenkuivattavan silica gel -patruunan laukun sisälle.

Täydellinen istuvuus tarkoittaa optimaalista suojaa: CC-Case suojaa tuotteesi kustomoiduilla sisäosilla 

CC-Case tarjoaa omaa pakkaussuunnittelupalvelua, jonka lopputuloksena syntyy pakattaville tuotteillesi täydellisesti sopivat, räätälöidyt pehmusteet ja laukkujen sisustat. Voit toimittaa meille pakattavat tavarasi, joiden mittojen mukaan suunnittelemme laukullesi pehmusteet. Voimme suunnitella pehmusteet myös lähettämiesi 3D-kuvien avulla. Paras lopputulos kuitenkin saavutetaan, kun todelliset tavarat saadaan protofoami-teon ajaksi meille Lahteen.

Jos haluat suunnitella itse oman sisustasi, huomioithan seuraavat asiat:

  • Sisäosan pyöräkolot. Käytä Peli OEM -laukkujen 3D-malleja, joissa sisäosa on mallinnettu. Löydät mallit Pelicanin kansainvälisiltä sivuilta.
  • Jätä vähintään 20 mm pehmustetta reunoille.
  • Käytä laukun ilmoitettua sisämittaa ulkomittoina. Viipaloimme pehmusteen paksuudet myöhemmin ottaen huomioon laukun päästöstä aiheutuneet pehmusteiden pienemmät ulkomitat.
  • Suosi tasapaksuisia pehmusteita korkeuksissa 10, 20, 30, 40, 50 ja 100 mm. Kolot voit tehdä haluamaasi syvyyteen.

Voit lähettää suunnitelmasi meille jo varhaisessa vaiheessa kommentoitavaksi, jotta pääsemme yhdessä nopeammin maaliin. Olemme halutessasi mukana suunnittelemassa kuljetus- ja suojaratkaisuasi tuotekehityksesi alusta alkaen.

Ota meihin yhteyttä!

0 kommentteja

Jätä kommentti

Huomaa että kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.