Merkinnät laukkuihin sinun tavallasi - Nimikyltit, tarrat ja silkkipainatus

Merkinnät-laukkuihin-sinun-tavallasi-Nimikyltit-tarrat-ja-silkkipainatus CC-Case Oy

Nimikyltit

Protector-sarjassa on valmiiksi tehty paikka nimikylteille, mikä mahdollistaa kylttien integroimisen laukkuun. Muihin kuljetuslaukkuihin voidaan liimata nimikyltit erikoisliimalla. Nimikyltit valmistetaan kestävästä 3.2mm paksuisesta valkoisesta levystä, jossa on musta pinta. Kun haluamasi teksti kaiverretaan kylttiin, valkoinen tausta tulee selkeästi näkyviin. Kaiverrettu teksti mahdollistaa jopa kahden rivin kirjoituksen, mikä antaa tilaa pidemmälle tekstille. Kylttiin voi kirjoittaa esimerkiksi tuotteen nimen, laukun sisällön tai laukut voidaan numeroida. Nimikyltit tehdään  tuotannossamme kaiverruskoneella, mikä takaa tarkan ja selkeän lopputuloksen.


Tarrat ja silkkipainatus


Nimikyltin sijasta laukkuihin voidaan kiinnittää myös tarroja, jotka liimataan usein valmistajan tarrojen päälle. Siten saadaan siisti ja toimiva ratkaisu laukkujen merkitsemiseen. Logot voidaan toteuttaa silkkipainatuksella tai tarralla. Silkkipainatuksessa salkun kanteen painatetaan esimerkiksi nelivärillä asiakkaan logo tai jokin muu teksti. 


Silkkipainatuksen painovärit sekä tarrojen materiaalit ovat huolella valittu, jotta ne pysyvät laukun pinnassa pitkään ja näyttävät hyvältä. Laukkujen polypropeenimateriaali on hieman hankala liimaamiseen, mutta pitkän testailun jälkeen on löydetty materiaalit, jotka takaavat hyvän pysyvyyden ja kestävyyden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

0 kommentteja

Jätä kommentti

Huomaa että kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.