Räkit vaativaan pakkaus- ja kuljetuskäyttöön - valintaopas

pelipeli hardiggräkki
Räkit vaativaan pakkaus- ja kuljetuskäyttöön - valintaopas CC-Case Oy

Paikasta toiseen liikuteltavat herkät laitteet, instrumentit ja elektroniikka tarvitsevat luotettavaa ja kestävää suojaa. Etenkin puolustustehtävissä päätelaitteita voidaan kuljettaa haastavissa olosuhteissa, jolloin on tärkeää suojata ne kosteudelta ja iskuilta. Maailmankuulut Peli™ Hardigg -räkkilaatikot ovat tunnettuja siitä, että ne kestävät kaikenlaisia olosuhteita ja sopivat erinomaisesti ammattimaiseen käyttöön. Tämä artikkeli esittelee tarkemmin Peli™ Hardigg -räkkien ominaisuuksia ja opastaa, miten valitset juuri tarpeisiisi sopivan räkin. 

PELI™ HARDIGG -KULJETUSRÄKIT OVAT LUOTETTAVA SUOJA HERKILLE LAITTEILLE

Ammattikäytössä, kuten armeijan puolustustehtävissä hyödynnettävät laitteet ja elektroniikka ovat paitsi kalliita ja herkkiä, usein myös avainasemassa tehtävien onnistumisen kannalta. Laitteita liikutellaan ja pakataan myös haastavissa ja vaihtelevissa olosuhteissa, joten pakkauslaatikoiden on oltava kestäviä ja luotettavia. Pakkaus- ja kuljetuslaatikoistaan tunnettu Peli™ valmistaa räkkilaatikoita vaativaan ammattikäyttöön. Peli™ Hardigg -räkkilaatikot ovat maailmankuuluja ensiluokkaisen kestävyytensä sekä pitkäikäisyytensä vuoksi. Innovatiivisten suunnitteluprosessien ja ankarien testien myötä niiden on todettu kestävän niin toistuvia putoamisia, iskuja sekä veteen upottamista säilyttäen samalla laitteet vahingoittumattomana.  

Peli™ Hardigg valmistaa räkkejä 19’’ EIA-kiinnitysstandardilla olevien päätelaitteiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Räkit ovat helposti siirrettävissä ja pinottavissa päällekkäin. Sarjan tuotteiden räkkikehikko on vakiolevyinen, 19 tuuman eli 482,6 mm:n kokoinen. Räkeissä on aina irrotettava etu- ja takakansi, joita voidaan näppärästi hyödyntää myös esimerkiksi säilytystilana irrotettavilla pyörille tai muille varusteille.

Räkkien pituudet vaihtelevat mallisarjasta riippuen ja saatavana on eri pituisia räkkikokonaisuuksia erilaisiin tarpeisiin. Räkin korkeus merkitään standardoidulla U-arvolla, jossa yksi U on 1,75’’ eli 44mm. Räkeissä yleisimmin käytetyt korkeudet ovat 5U, 7U ja 9U. 19-tuuman päätelaitteet käyttävät tätä samaa U-mitoitusta. Esimerkiksi ristikytkentäkaapeli tai virranjakokisko ovat usein korkeudeltaan luokkaa 1U ja laitteet kiinnitetään etuseinästään ruuveilla kehikkoon kiinni. Pitkät ja painavat laitteet tuetaan keskeltä tai perästä, jotta etupaneeliin ei kohdistu liian suurta rasitusta. 


NÄIN VALITSET RÄKIN VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN

Peli™ Hardigg -sarja tarjoaa räkkejä kahdeksassa eri tuoteperheessä, jotka eroavat toisistaan suojaustason, varustuksen sekä räkkikehikon mukaan. Kaikissa räkkimalleissa on kumeilla toteutettu kiinnitys, jonka ansiosta räkkikehikko on irti räkin ulkokuoresta ja laitteet käytännössä “kelluvat” kehikossa räkin sisällä. Räkin hengittävyys taataan kansien mukautetun tiivisteen avulla, joka varmistaa, että räkki “hengittää” saumasta. Räkki voidaan myös varustaa paineentasausventtiilillä, jolloin se on täysin vesi- ja ilmatiivis. 

Peli™ Black Box on räkkien perusmalli, jota valmistetaan koossa 3-14U. Tässä räkkimallissa on teräksinen räkkikehikko sekä tukevat M6-kierteet laitteiden kiinnitystä varten. Black Boxin maksimikantavuus on 50 kilogrammaa. Mallista on myös saatavilla 30-tuumainen versio, joka sopii erinomaisesti pitkille palvelimille. Tuoteperheen mallit sopivat erinomaisesti esimerkiksi audio- ja video-, radio-, tiedonkeruu- ja satelliittiviestintälaitteiden säilytykseen ja kuljetukseen.

Peli™ Super-V ja Classic-V -malleissa räkkikehikkoon kiinnitys on toteutettu korimuttereilla. Mallien maksimikantavuus vaihtelee 35 kilogrammasta 75 kilogrammaan. V-malleissa on myös pyörät, jotka on sijoitettu joko räkin takakanteen tai pikakiinnityksellä räkin pohjaan. Classic-V -mallia on saatavilla koossa 3-9U ja Super V -mallia puolestaan koossa 3-14U. 

Peli™ Mac ja SuperMac ovat alumiinisella räkkikehikolla varustettuja räkkejä, joiden maksimikuorma on yli 100 kg. Malleja valmistetaan koossa 3-14U. Nämä räkkimallit räätälöidään ja varustetaan lisävarusteilla jo tehtaalla, minkä vuoksi ne toimitetaan aina tehdastilauksena. 

Classic Hardigg on Pelin räkkien niin kutsuttu lippulaivamallisto, jota valmistetaan koossa 3-27U ja sen maksimikuorma on yli 154 kg. Classic Hardigg -mallin räkkikehikko on alumiinia ja kiinnitys tapahtuu ruuvaamalla laitteet suoraan kiinni kehikkoon. Sarjan mallit räätälöidään ja kalustetaan jo tehtaalla, minkä vuoksi nämä räkit valmistetaan aina tehdastilauksena.

Näiden lisäksi Peli™ Hardigg -sarjasta löytyvät myös MinMac ja ProRack -tuoteperheet, jotka ovat kuitenkin Euroopassa muita malleja hieman harvinaisempia. BlackBox ja V-tuoteperheiden räkit ovat niin kutsuttuja perusmalleja, joita on hyvin saatavilla Euroopan keskusvarastolta. Muut räkkimallit puolestaan ovat tehdastilattavissa noin kolmen kuukauden toimitusajalla. 


CC-CASE KUSTOMOI RÄKIT JOKAISEEN TARPEESEEN

CC-Case on vuosien saatossa erikoistunut armeijakäytössä tarvittavien räkkilaatikoiden kustomointiin ja kalustamiseen. Valmistamme räkkilaatikot mittatilaustyönä, ja räätälöimme 19-tuumaiset laatikot asiakaskohtaisesti tarpeiden mukaan. Kaikki mittatilaustyönä valmistetut räkit ovat pölynkestäviä, vesitiiviitä ja saatavilla paineentasausventtiilillä varustettuna. 

Räkkilaatikoihin voidaan tarpeen mukaan lisätä myös muita erikoisvarusteita laajasta valikoimastamme, kuten liittimiä, liitinpaneeleja, tuuletus- ja ilmanvaihtoratkaisuja, virransyöttövaihtoehtoja ja kaapelointeja, vedettäviä hyllyjä, laatikoita ja kahvoja. 

Kaikki CC-Casen valmistamat räkit noudattavat tiukkaa military grade -tasoa. Laadusta ja osaamisestamme kertoo toimitettujen räkkien määrä; yli 1000 kappaletta armeijakäyttöön. Vuonna 2010 toimitimme eniten Peli™ Hardigg -räkkilaatikoita koko Euroopassa. 


Ota yhteyttä ja valitaan yhdessä tarpeisiisi sopiva räkkilaatikko!

0 kommentteja

Jätä kommentti

Huomaa että kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.