Työkalulaukku vaativaan ammattikäyttöön - valintaopas

Työkalulaukku-vaativaan-ammattikäyttöön-valintaopas CC-Case Oy

Kun kyseessä on vaativassa ammatissa tarvittavien työkalujen kuljettaminen, et halua jättää mitään sattuman varaan. Teollisuuden, mekaniikan ja sähkötekniikan ammattilaiset yhtä lailla kuin pelastajat ja valokuvaajat kuljettavat työssään herkkiä ja arvokkaita laitteita, joiden suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Laadukas ja kestävä työkalulaukku takaa, että työkalut kulkevat mukanasi ehjinä ja järjestyksessä sinne, mihin työsi sinut ikinä kuljettaakaan. Peli™-laukut ovat markkinoiden tunnetuimpia vaativaan ammattilaiskäyttöön soveltuvia työkalulaukkuja. Tämä artikkeli pureutuu ammattilaiskäyttöön soveltuviin kustomoitaviin Peli™-laukkuihin ja opastaa, miten valita tarpeisiisi sopiva työkalulaukku.  

Laadukkaat Peli™ -laukut ovat tehokas suoja työkaluillesi

Vaativissa ammateissa työkalut, varusteet ja laitteistot ovat paitsi arvokkaita ja herkkiä, voivat myös olla avainasemassa maanpuolustukseen, hengenpelastukseen tai kunnossapitoon liittyvissä työtehtävissä. Erikokoisille työssä tarvittaville laitteille ja tarvikkeille Peli™-tuoteperheestä löytyy kolme laukkumallistoa; Peli Protector, Peli Air ja Peli Storm sekä muita työkalujen säilytykseen sopivia tuotteita, kuten Peli Hardigg räkit ja Ruck-säilytyslaatikot. 

Edullisiin, usein alumiinista valmistettaviin laukkuihin verrattuna ruiskuvaletut polypropeenista valmistetut Peli-laukut ovat kestävämpiä ja tiiviimpiä. Ne on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön ja laajasta mallistosta löytyy niin kevyitä, kannettavien tietokoneiden ja tablettien kuljetukseen sopivia laukkuja kuin järeitä pyörillä kulkevia laukkumalleja. Peli-laukkujen ehdoton etu on niiden soveltuvuus kaikenlaisiin olosuhteisiin, matkailuun sekä painaville työkalukokonaisuuksille.

Miten valita oikea työkalulaukku monipuolisesta Peli-tuoteperheestä?

Työkalulaukun valintaa tulee lähestyä käyttötarkoitus edellä. Kannetaanko laukkua päivittäin mukana, matkustaako se kanssasi maailmalla tai kotimaassa ja millaisia työkaluja siinä kuljetetaan? Laadukkaat ja kestävät Peli-laukut palvelevat ammattiryhmiä laidasta laitaan ja laajasta valikoimasta löytyy sopiva työkalulaukku jokaiseen tarpeeseen.

Teollisuuden, mekaniikan, sähkötekniikan ja kunnossapidon ammattilaiset

Useissa asennus-, huolto- ja kunnossapitotöissä tarvittavat herkät elektroniikkalaitteet, kuten anturilaitteet, optometrit ja etäisyysmittarit vaativat kustomoidun ja järeän suojan pysyäkseen ehjinä ja toimintakunnossa. Peli-laukuissa työkalut ja järjestelmät ovat suojassa kosteudelta, pölyltä ja kemikaaleilta ja kulkevat näppärästi paikasta toiseen. Peli™ AIR-laukut ovat kevyitä ja kooltaan pieniä, ja soveltuvat siksi hyvin ammattimaiseen käyttöön. Esimerkiksi työmatkailuun kotimaassa sopii erinomaisesti Peli AIR 1535 kun taas järeämpään tarpeeseen ja paljon ulkomailla matkustavalle on pyörillä kulkeva Peli 1510 oiva valinta.

Pelastus- ja turvallisuusalan ammattilaiset

Pelastus- ja turvallisuusalalla työkalulaukun sisältö saattaa pelastaa jopa ihmishengen. Ei ole siis yhdentekevää, millaisessa laukussa laitteita ja tarvikkeita säilytetään ja kuljetetaan. Peli-tuoteperheestä löydät kestävät laukut ja laatikot, jotka soveltuvat lääketieteellisten laitteiden ja ensiaputarvikkeiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Turvallisuusalalla työskentelevien poliisien, sotilaiden ja vartijoiden tarpeisiin suunnitellut rikkoutumattomat ja vesitiiviit Peli-laukut palvelevat niin kriittisten laitteiden kuin aseiden säilytyksessä ja kuljetuksessa ankarissakin olosuhteissa. Peli-sarjoista etenkin Peli Protector, Peli Storm sekä kevyempi Peli Air soveltuvat erinomaisesti turvallisuusalalle - ovathan tunnetusti selvinneet olosuhteesta kuin olosuhteesta ja ne tiedetään puolustusvoimien luottovarusteeksi. 

Valokuvaajat ja media-alan ammattilaiset

Tuhannen taalan kuvaa otetaan vain harvoin omalla takapihalla. Arvokkaat valokuvausvarusteet, kuten kamerat, linssit ja salamat sekä tietokoneet ja tabletit kulkevat siis ammattilaisen mukana niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Peli™-tuoteperheestä löydät luotettavat ja kestävät laukut, joissa varusteet pysyvät ehjinä ja kosteudelta sekä lialta suojattuina kaikissa olosuhteissa. Esimerkiksi monipuolisesta Peli Protector -sarjasta löydät useita kameravarusteille sopivia laukkuja, joissa jokaisella varusteella on oma paikkansa.

CC-Case viimeistelee työkalulaukkusi kustomoiduilla pehmusteilla ja lisäosilla

CC-Casella on pitkä kokemus vaativaan ammattikäyttöön tarvittavista työkalulaukuista. Useasti paras ja käyttäjän tarpeita vastaava lopputulos saadaan asiakaskohtaisella kustomoinnilla, jossa laukku viimeistellään umpisolumuovipehmusteilla. Kustomoitu pehmuste suunnitellaan työkaluja hyödyntämällä, jolloin jokaisella tavaralla on oma paikkansa ja niiden kuljettaminen on turvallista ja helppoa. Pehmusteet tehdään usein kerroksittain, jolloin työkalut voidaan asetella laukkuun ja kuhunkin kerrokseen sopivaksi esimerkiksi käyttötarkoituksen mukaan. Kustomoidut pehmusteet voidaan toteuttaa myös huomioväreillä, jolloin puuttuvan työkalun huomioiminen helpottuu. Tällaiset toteutukset korostuvat erityisesti vaativissa, esimerkiksi lentokoneiden ja helikopterien, huoltotehtävissä.

Työkalulaukku voi toimia myös pakattavan laitteiston tai työkalun ulkoisena kotelona, jolloin elektroniikka on suojassa laukun sisällä. CC-Case toteuttaa kustomoituna palveluna myös laukkujen jäähdytyksen, ilmanvaihdot, 12V/24V/240V-järjestelmät, telakat, kelluvat rakenteet sekä DIN-kiskot. Laukkujen aukotukset sekä käyttö- ja liitinpaneelit toimitetaan kaikki yhden ja saman katon alta. Työkalulaukkuihin voidaan myös lisätä tarroja, kylttejä sekä silkkipainatuksia haluamallasi logolla tai tekstillä. 


Ota yhteyttä ja valitaan yhdessä tarpeisiisi sopiva työkalulaukku!

0 kommentteja

Jätä kommentti

Huomaa että kommentit luetaan ennen niiden julkaisua.