Ukk

CC-Case Oy

Saanko traktoriini Kimblen?

Meiltä on kysytty Case-traktoriin osia, tarjottu Peli-ohjelmoijia töihin, haluttu ostaa LautaPelejä. Ja kyllä, meillä on töissä Pelimiehiä ja mittatilaustuotannossamme työskentelee Sisustussuunnittelijoita. Kaikkia palvelemme mutta mielellämme Peli Products- ja HPRC-tuotteiden osalta. Hymy

Mitä CC nimen alussa tarkoittaa?

Yrityksen nimi oli alun perin C.C. Case Oy. C.C. tulee sanoista Crew Center joka tarkoitti yrityksen alkuaikoina freelancer äänimiesten vuokraus- ja välityspalvelua keikoille ja erilaisiin tapahtumiin.

Kuljetuslaukut

Miten Peli eroaa Pelican tuotemerkistä?

Ei mitenkään eli tuote on sama. Pelican on alunperin Yhdysvalloissa luotu tuotemerkki. Peli-nimeä käytetään Euroopassa koska Pelican on täällä jo rekisteröity tavaramerkki konttoritarvikkeille.

Miten Peli eroaa Peli Stormista?

Tuotteet ovat ominaisuuksiltaan samanlaiset mutta Stormissa salvat ovat erilaiset ja laukut ovat kevyempiä suurissa laukkumalleissa.

Miksi Peli ja Peli Stormit ovat lähes samanlaisia ja samankokoisia?

Storm on Hardiggin tuote ja Hardigg oli vuoteen 2008 asti Pelin kilpailija. Peli osti silloin Hardiggin liiketoiminnan ja koska molemmilla tuoteperheillä on oma käyttäjäkuntansa, molemmat päätettiin säilyttää.

Missä maassa laukut valmistetaan?

Peli- ja Peli Storm-laukut valmistetaan Yhdysvalloissa ja Saksassa. Oman laukkusi valmistusmaan näet laukun päällä olevasta tyyppitarrasta. Hardiggin tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa ja Englannissa.

Mitä värejä on saatavilla?

Yleisin väri sekä meidän varastovärimme on musta. Värillisiäkin laukkuja on saatavana mutta osassa malleista on minimitilausmäärät, ota yhteyttä myyntiin saadaksesi lisätietoja.

Mitä laukun valinnassa tulisi ottaa huomioon ?

Tilan tarve

Sopivaa laukkua etsiessäsi ota huomioon myös kaikki laukkuun tulevat lisätarvikkeet kuten johdot, virtalähteet, manuaalit tai muuntajat. Nämä vievät yllättävän paljon tilaa. Meidän suunnittelemissamme sisustoissa on yleensä johdot ja manuaalit sijoitettuna laitteen alle.
Pakattavien laitteiden väliin olisi hyvä jättää 20-25mm pehmustetta jotta laitteet ovat turvallisesti pakattu. Painavien laitteiden ympärillä (yli 10kg) olisi hyvä olla pehmustetta vähintään 40-50mm. Tilan tarpeen suunnittelussa me tarvittaessa autamme Sinua.

Paino

Kun mietit kuljetuslaukkua, muista kokonaispaino kun tavarat ovat laukussa. Esim. 12 kannettavaa tietokonetta laukussa johtoineen ja virtalähteineen painaa laukun kanssa 25-30kg. Voi siis olla järkevämpi tehdä 2kpl kuuden kannettavan tietokoneen laukkua yhden suuren sijaan. Käyttämämme solumuovi painaa 30kg/m3.

Salvat

Pelin salvat ovat mallia "väännä auki" eli niiden aukaiseminen vaatii hieman voimaa. Stormeissa salvat ovat "paina nappia ja nosta" joten ne avautuvat vähemmällä voimalla. Molemmat ovat kestäviä, kysymys on lähinnä mieltymyksestä.

Pyörät

Kaikissa pyörällisissä malleissa on pyörät sekä vetokahva vakiona. Huomaa että renkaat vievät laukun sisäosan nurkista hieman tilaa pois.

Pelin nypittävä vaahtomuovisisus

Sisusta koostuu vaahtomuovilevyistä jotka on esileikattu ruuduiksi. Levyyn saa tehtyä kolon laitteille nyppimällä ruudukosta halutun määrän paloja pois. Vaahtomuovi ei ole niin kestävää kuin räätälöinnissä käytetty solumuovi joten kestävämmän lopputuloksen saat mittatilaussisustalla.

Pelin väliseinäjakaja

Sisusta koostuu tarroilla kiinnitettävästä ja muotoiltavista pehmikkeistä. Väliseinäjakaja on kätevä esim. kamerakalustolle tai muulle laitteistolle jossa suojattava kokoonpano laukun sisällä voi muuttua usein.

Kansitaskut

Osaan laukuista on saatavana kansitasku johon voi vetoketjujen taakse pakata irtotavaraa.

Tuotetta ei ole verkkokaupassa varastossa. Koska saan sen jos nyt tilaan?

Voit ottaa yhteyttä myyntiimme niin kysymme Euroopan keskusvaraston tilanteen ennen kuin tilaat tuotteen jos toimitusaika on kriittinen.

Vieläkö valmistatte Flight Case-vanerilaatikoita?

Emme valmista. Jälleenmyyjämme Caseland Helsingissä valmistaa laadukkaita Flight Case-laatikoita mittatilaustyönä.

Missä tuotteita on nähtävillä ja maksutavat

Mistä tuotteita voi ostaa?

Suoraan meiltä, verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme.

Miten tuotteet voi maksaa?

Yritykset, yhteisöt ja viranomaistahot: Laskulla tai verkkokaupassa. Laskutusta varten tarkistamme yrityksen luottotiedot.

Kuluttajat: Verkkokaupassa, postiennakolla tai ennakkolaskulla.

Myymälässämme Lahdessa on mahdollisuus maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Missä tuotteita voi nähdä?

Lahdessa on näyttelytila jossa yleisimmät mallit Peli- ja Peli Stormeista ovat nähtävillä. Pääkaupunkiseudulla Minor Shopin tiloissa on myös pienimuotoinen demotila.

Miten olette avoinna Lahden toimipisteessä?

Ma-Pe klo 8-16. Muulloin sopimuksen mukaan.

Räätälöinti

Miten toimin jos haluan mittatilaussisustan laukkuuni?

Tarjousta varten voit lähettää esim. pdf-kuvat tai mitat pakattavista tavaroista. Valmistusta varten tarvitsemme kaikki pakattavat laitteet Lahteen mitattavaksi tai voit lähettää 2D/3D CAD-kuvat pakattavista tavaroista. Me hoidamme layoutin suunnittelun eli saat valmiin ehdotuksen sähköpostiisi. Kun olet tyytyväinen suunnitelmaan, laitamme työsi tuotantoon.

Toimitusaika?

Riippuen projektin laajuudesta, 1-10 työpäivää.

Mitä mittatilaussisustat maksavat?

Esimerkkejä:

  • 1kpl Aselaukku Peli 1750, kivääri, tähtäin ja tarvikkeita – mittatilaussisustan hinta n. 250-300 EUR+alv.
  • 1kpl Videoprojektori + johdot ja kaukosäädin, Peli 1560 - mittatilaussisustan hinta n. 260 EUR+alv.
  • 5kpl Työkalulaukku Storm iM2700, osia 25-30kpl - mittatilaussisustan hinta n. 280-300 EUR+alv/laukku.
  • 10kpl Kovalevyjä 8 kpl, Peli 1200 - mittatilaussisustan hinta n. 60 EUR+alv.
  • 100kpl Mittalaite + anturi + manuaali, Peli 1400 - mittatilaussisustan hinta n. 35 EUR+alv/laukku.

Teettekö laukkuihin kokonaisratkaisuja jos lähetän halutut speksit?

Kyllä. Speksit käydään yhdessä läpi jonka jälkeen aloitamme suunnittelun.

Teettekö solumuovisisustoja myös muihin pakkauksiin tai laukkuihin?

Kyllä teemme.

Koneistatteko solumuovia myös muihin käyttötarkoituksiin kuin laukkujen sisustoihin?

Kyllä koneistamme.

Minulla on laukussa vanhat sisustat. Miten saan uudet mutta erilaiset?

Jos laukku on Pelin laukku, voit tilata laukkuun sopivan foamsetin. Jos kyseessä on mittatilaussisusta, me poistamme vanhat ja teemme uudet tarpeidesi mukaan.

Takuu ja toimitusehdot

Mitä takuu korvaa?

Peli- ja Peli Storm laukuilla on ns. ikuinen takuu, kuten myös HPRC-tuotteilla. Kaikki vaihdettavat osat kuten salvat, kahvat, pyörät ja vetokahvat kuuluvat takuun piiriin. Mikäli laukku on vahingoittunut esim. lentokentällä, se vaihdetaan uuteen.

Huomioithan että takuuosista veloitamme toimituskulut tai voit vaihtoehtoisesti hakea ne veloituksetta Lahdesta. Tarkemmat takuuehdot löydät täältä ja täältä.

Toimitus- ja sopimusehdot

Asiakasrekisteri

Asiakkaidemme tiedot on tallennettu CC-Case Oy:n omaan asiakasrekisteriin jota käytetään asiakassuhteiden ylläpitämiseen sekä hoitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat ovat verkkokaupassa esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero 24%. Muissa kuin kuluttajien kanssa käydyissä keskusteluissa tai tarjouksissa, ilmoitamme hinnat alv 0%.

Toimitusehto- ja maksu

Toimitusehtomme on FCA Lahti. Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään laskulle toteutuneen mukaan. Toimitukset tehdään pääasiassa Postin 14 ja 16 palveluilla.

Toimitusaika

Heti varastostamme löytyvien tuotteiden toimitusaika on 2-3pv. Mikäli tuotteet tilataan Euroopan keskusvarastosta, toimitusaika on n. 2-3 viikkoa. CC-Case Oy ei ole velvollinen korvaamaan, maksamaan sakkoa tai alentamaan hintaa mikäli tuotteiden toimitusajat viivästyvät CC-Casesta riippumattomista syistä.

Laskutusmaksu

Laskutustyömaksumme on 5 EUR+alv/lasku.

Räätälöidyt tuotteet

Mikäli tuote on meiltä erikseen ostajalle tehty tai tilattu, tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta mikäli sen valmistaminen tai suunnitteleminen on jo ehditty aloittaa.

Emme myöskään vastaa meille ilmoitetuista mitoista.

Asiakkaitamme

Copyright © CC-Case Oy 2019. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kotisivujen toteutus: Revulon

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.