CC-Case Oy

CC-Case HISTORIA

C.C. Case on perustettu vuonna 1996 pääkaupunkiseudulla. Yritys toimi alun perin äänentoistoalalla ja C.C. tuleekin sanoista Crew Center joka tarkoitti äänimiehistön vuokrauspalvelua keikoille ja erilaisiin tapahtumiin. C.C. Case aloittikin pian Flight Case-vanerilaatikoiden valmistamisen ja tällöin aloitettiin myös Peli Products-tuotteiden maahantuonti ja myynti Suomessa.

VK1.jpg

Vuonna 2008 päätettiin keskittyä vain Peli Products-tuotteisiin ja lähdettiin tietoisesti kehittämään omaa tuotantoa mittatilaussisustojen valmistuksessa sekä keräämään uusia markkinoita kuljetuslaukkujen parissa.

Alkuvuodesta 2019 Peli-kuljetuslaukkujen lisäksi valikoimiin tuli italialaisen Plaber srl:n valmistamia HPRC-laukkuja, joiden vastaavia malleja ei ole Peli Productsin tuotevalikoimissa. Näin voimme vastata entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Keväällä 2019 aloitettiin lämpötilakontrolloitujen Peli BioThermal-tuotteiden maahantuonti ja edustus Suomessa.

Asiakkaitamme ovat mm. militarisektori, valmistava teollisuus ja viranomaiset. Joidenkin asiakkaiden kanssa yhteistyökumppanuus on jatkunut koko yrityksen historian ajan. Myös kuluttajat ovat tärkeä asiakasryhmä.
CC-Case aloitti vuonna 2008 aputoiminimellä RP-Case 3D-tulostuspalvelun Suomessa. Kasvettuaan Suomen yhdeksi johtavaksi 3D-tulostuspalvelutaloksi liiketoiminta siirtyi Multiprintille josta myöhemmin tuli yhdistymisen myötä Grano 3D Oy.

Nykyisin CC-Case toimii Lahden Jokimaan yrityspuistossa ja on edelleen virallinen sekä johtava Peli Products- ja HPRC-kuljetuslaukkujen maahantuoja Suomessa.
CC-Case Oy on kuulunut vuodesta 2013 parhaaseen AAA-luottoluokkaan ja on sekä luotettava että kokenut asiantuntija omalla alallaan.

Asiakkaitamme

Copyright © CC-Case Oy 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kotisivujen toteutus: Revulon

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.