CC-Case

On asioita, joiden menettäminen ei maksa juuri mitään. Asioita, joiden tilalle voidaan aina ostaa uusi. Sitten on asioita, jotka ovat niin arvokkaita, että niitä ei ole varaa menettää. Ne kannattaa suojata. Mikä tahansa suoja ei ole kestävä ja pitkäikäinen. Halpa ei suojaa kallista. Siksi me olemme erikoistuneet suojaratkaisuihin, jotka eivät ole halpoja vaan kalliin arvoisia. Ne pitävät huolta omaisuudestasi vuosikymmeniä ja ovat aina päivitettävissä tarpeen mukaan omalla tehtaallamme suomalaisella työllä, toiveidesi mukaan. Olemme halutessasi mukana suunnittelemassa kuljetus- ja suojaratkaisuasi tuotekehityksesi alusta alkaen.

Ammattilaisen asialla
Ammattilainen kuuntelee ja ratkaisee ammattilaisen todellisen tarpeen. Tarpeeseen räätälöidyt kuljetusratkaisut taataan toimiviksi kotimaisella suunnittelulla ja valmistuksella.

Elinikäinen kumppanisi
Tuotteemme kestävät kovaa käyttöä ja vaativia olosuhteita ja ovat päivitettävissä aina uudelleen. Annamme markkinoiden pisimmän takuun. Tarvitset vain yhden laukun tuotteesi elinkaarelle.

Aina tavoitettavissa
Vastaamme arkipäivisin kysymyksiin tunnissa ja toimitamme valmiin tuotteen parhaimmillaan kahdessa.

Meistä

Ihmiset CC-Casen takana

Olemme perheyritys Lahdesta. Huipputiimissämme työskentelee asiantuntevia ja omistautuneita ammattilaisia, jotka jakavat perheemme arvot. Asiakkaidemme mukaan yhteenkuuluvuus ja luottamus tiimiläistemme välillä näkyy myös ulospäin. Toimintamme perustuu jo lapsuudesta opittuun periaatteeseen: lupaukset pidetään ja työt tehdään aina kunnolla.

Tutustu tiimimme jäseniin

SERTIFIOITU

ISO 9001:2015

Toimintamme perusta on sertifioitu ISO 9001:2015 laatu- ja toimintajärjestelmä.