Parhaat varusteet kentälle

Tarjoamme huippuluokan kuljetusratkaisuja puolustusvoimien ja muiden viranomaisten käyttöön. Olipa kyseessä lujat kiväärilaukut, kestävät kotelot, vesitiiviit aselaukut tai kuljetuslaatikot, jotka pitävät tärkeät varusteet ehjinä, meiltä löydät ratkaisut ammattilaisten tarpeisiin.

Aseiden ja varusteiden suojakotelot

Tarjoamme laajan valikoiman suojakoteloita ja erikoistilanteisiin suunniteltuja kotelointeja, jotka on suunniteltu suojaamaan aseita, taisteluvälineitä, puolustusvoimien kalustoa ja muita varusteita. Peli™-tuotteet on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, ja niiden maksimaalisen kestävyyden takaavat useat huippuunsa hiotut ominaisuudet.

Liikuteltavat suojaratkaisut herkille varusteille

Sotilaslaitteiston suojaaminen kenttäolosuhteissa on ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme valikoiman liikuteltavia suojausratkaisuja, kuten telineillä varusteltuja lääketarvikelaatikoita ja laukkuja ensiaputarvikkeille sekä suojia kenttäradioille, viestintävälineille ja muille herkille viestintälaitteille. Kaikki tuotteemme on suunniteltu varmistamaan, että sotilaslaitteisto pysyy turvassa ja toimintakykyisenä kenttätehtävissä.

Räätälöidyt ratkaisut erikoistarpeisiin

Ammattilaisten varusteet vaativat erityistä ja räätälöityä suojaa. Ajattelemme myös laatikon sisäpuolelta, sillä insinöörimme suunnittelevat, valmistavat ja testaavat parhaat pakkaus- ja pehmusteratkaisut kuljetuslaatikkosi sisään.

Testatut ja hyväksytyt tuotteet

Kuljetuslaatikkomme ovat täysin vesitiiviitä (IP67), iskunkestäviä ja pölytiiviitä. Peli™-laukut valmistetaan korkealaatuisesta kopolymeeripolypropeenista, mikä tekee niistä luotettavia ja kestäviä kaikissa ympäristöissä ja olosuhteissa. Kaikki Peli™-laukut ovat läpäisseet tiukat puolustusvoimien MIL C-4150J-, STANAG 4280- ja Def Stan 81-41 -testit ja täyttävät ATA-standardin vaatimukset.  Suurimmalla osalla tuotteista on valmiit Naton NSN-numerot.

SERTIFIOITU

ISO 9001:2015