Näin tilauksen tekeminen toimii

Kustomoidut solumuovipehmusteet pitävät laitteet ja tarvikkeet tukevasti paikoillaan laukun sisällä kuljetuksen aikana. Pehmusteet tarjoavat kattavan tuen joka suunnasta, sillä ne suunnitellaan sopimaan täydellisesti pakattavan tarvikkeen muotoon. Jokainen pehmuste suunnitellaan huolellisesti 3D-ohjelman avulla, jotta se mukautuisi täysin tuotteeseen ja kuljetuslaukkuun. Kun olet hyväksynyt antamamme tarjouksen, solumuovi leikataan muotoonsa CNC-ohjatussa laitteessamme ja asetetaan valitsemasi laukun sisään.

Kustomoidut kuljetuslaukut ja pehmusteet

1. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai vieraile luonamme Lahdessa. 

2. Ilmoita laukkuun pakattavien tarvikkeiden mitat tai ota tarvikkeet mukaasi, kun tulet käymään meillä, niin sovitamme niitä suoraan laukkuihin. Voit myös postittaa pakattavat tarvikkeet meille, niin otamme niistä mitat ja valitsemme niille sopivan laukun. Lopuksi postitamme valmiin laukun sinulle tarvikkeet sisällään.

3. Sinun ei tarvitse tietää, mikä laukku on tarvikkeillesi sopiva. Kun otat meihin yhteyttä, ehdotamme sinulle parhaiten sopivia tuotteita ja mahdollisia lisäpalveluja. Kustomoimme laukun sisäosat ja pehmusteet tarvikkeidesi mukaan sopiviksi, jotta ne saisivat parhaan mahdollisen suojan.

4. Muista ilmoittaa kaikki laukkuun tulevat tavarat. Mieti, onko pakattavalla tavaralla laturia, lisätarvikkeita tai vaikkapa käyttöopasta, joka tarvitsee laukusta oman tilan?

5. Saat meiltä tarjouksen, jossa on huomioitu tuotteet, palvelut ja kustomoinnit.

Toimitusajat ja maksut

Ilmoita tilauksen mukana toimitus- ja laskutusosoitteet sekä mahdollinen viite. Toimitusajat vaihtelevat projektista riippuen, mutta varastotuotteilla se on tyypillisesti 1–2 päivää, tilattavilla varastotuotteilla 1–2 viikkoa. Joskus tuotetta ei välttämättä ole Euroopan keskusvarastolla, jolloin toimitusaika voi olla pidempi. Ilmoitamme poikkeavista toimitusajoista aina erikseen. 

Kustomoiduissa tuotteissa toimitusaika on normaalisti 1–3 viikkoa sen koosta riippuen. Pienemmät projektit valmistuvat jopa parissa päivässä, suuremmat puolestaan muutamassa kuukaudessa.