Näin tilauksen tekeminen toimii

Voit ostaa tuotteemme verkkokaupasta, paikan päältä Lahdesta tai erillisellä ostotilauksella. Omasta varastostamme löytyy kattava valikoima kuljetuslaukkuja heti toimitukseen.

Kustomoidut kuljetuslaukut ja pehmusteet

1. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai olet tervetullut vierailemaan luonamme Lahdessa. 

2. Ilmoita kaikki laukkuun pakattavien tarvikkeiden mitat tai ota tarvikkeet mukaasi kun tulet käymään, niin etsitään siihen optimaalisin laukku. Voit myös lähettää pakattavat tarvikkeet meille, niin suunnittelemme niille sopivan kuljetusratkaisun. Pehmusteet voidaan toteuttaa myös 3D CAD-tiedostojen avulla jotka pakattavista tuotteista on saatavana.

HUOM ! Aselaukut valmistetaan yhden työpäivän aikana. Aselaukut suunnitellaan aamupäivällä ja iltapäivällä saat valmiin laukun kustomoituine pehmusteineen mukaasi. Tämän vuoksi sovi aika erikseen jotta osaamme varata tuotannosta ajan aselaukkusi valmistamiseen.

3. Sinun ei tarvitse tietää, mikä laukku on tuotteillesi sopivin. Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveesi niin ehdotamme sinulle parhaat vaihtoehdot ja muut mahdolliset optiot. Kustomoimme laukun tuotteiden mukaan sopivaksi jotta tavaroillesi saadaan paras mahdollinen suoja.

4. Muista ilmoittaa kaikki laukkuun tulevat tavarat. Mieti, onko pakattavilla tavaroilla laturia, lisätarvikkeita, kaapeleita tai vaikkapa käyttöopasta, joka tarvitsee laukusta oman tilan? Kerro meille myös haluatko lisätarvikekoloja ja onko tuote pakattava tietyssä suunnassa laukkuun. Kaikki erikoistoivomukset tässä vaiheessa on tervetulleita jos niitä on.

5. Lähetämme sinulle tarjouksen, jossa on huomioituna kaikki kulut valmiiksi tuotteeksi asti.

6. Kun projekti aloitetaan, sisustasta toimitetaan layout hyväksyttäväksi ennen valmistusta.

7. Lopulta toimitamme sinulle valmiin laukun tuotteet sisällä ja omilla paikoillaan. Mikäli pakattavat tuotteet ovat käytössäsi ja ne eivät voi jäädä meille valmistuksen ajaksi, riittää että ne ovat mittauksen ajan meillä joten saat paluupostissa laukun kustomoituine pehmusteineen.

Toimitusajat ja maksut

YRITYKSET JA VIRANOMAISET: Pyydämme toimittamaan tilauksen mukana toimitus- ja laskutusosoitteet, mahdollinen viite tai ostotilausnumero sekä yhteyshenkilön tiedot. Suosimme verkkolaskutusta.

KULUTTAJAT: Voit tilata tuotteet verkkokaupasta tai maksaa ne paikan päällä Lahdessa. Kustomointiprojektit laskutamme etukäteen.

TOIMITUSAJAT: Vaihtelevat projektista riippuen, mutta varastotuotteilla se on tyypillisesti 1–2 päivää, tilattavilla varastotuotteilla 1–2 viikkoa. Joskus tilattavaa laukkua ei välttämättä ole Euroopan keskusvarastolla, jolloin toimitusaika voi olla pidempi. Ilmoitamme poikkeavista toimitusajoista aina erikseen. Kustomoiduissa tuotteissa toimitusaika on normaalisti 1–3 viikkoa sen koosta riippuen. Aselaukut valmistetaan saman päivän aikana kun ase tuodaan Lahteen mitattavaksi. Pienemmät projektit valmistuvat tarvittaessa päivässä, suuremmat puolestaan muutamassa viikossa.