Kuljetuslaukut

Katso Pelin uusin tuotekuvasto

Tarkemmat tuotetiedot, saatavuudet ja hinnat löydät verkkokaupastamme. Jos Sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä myyntiimme.

Katso HPRC:n tuotevalikoima

Pelin kolme tuoteperhettä sisältää vakiomalliston laukkuja joista voit valita tarpeisiisi sopivan.

PELI

Peli/Pelican-tuotteet ovat joustavasta mutta kestävästä polypropeenista valmistettuja kuljetus- ja suojalaukkuja joiden toimintaperiaate on kehitetty jo 40 vuotta sitten. Iskunkesto saavutetaan laukun seinämän monikerrosratkaisulla jossa keskiosa on huokoisempaa kuin ulkoseinät. Kaikki laukut ovat vesitiiviitä ja varustettu automaattisella paineentasausventtiilillä. Laukut on suunniteltu kestämään myös raskaita laitteita.

Laukkujen helat ovat ruostumatonta terästä ja pyörällisissä malleissa on kulutusta kestävät uretaanipyörät. Peli-laukkuja on saatavana tyhjänä, omalla nypittävällä vaahtomuovisisustalla tai tarrallisella väliseinäjakajalla. Valmistamme omassa tuotannossamme Lahdessa sisustoja CNC-tekniikalla kestävästä ja vettä imemättömästä solumuovista. Kaiverramme myös nimikyltit omalla tekstilläsi.

PELI STORM

Peli Storm-laukut ovat ominaisuuksiltaan kuten Pelin laukut mutta niissä on erilaiset salvat ja isot laukkumallit ovat Peli-malleja kevyempiä. Stormit on valmistettu HPX hartsista joka on kestävää mutta kuitenkin joustavaa. Laukut ovat iskunkestäviä sekä pöly- ja vesitiiviitä.

PELI HARDIGG

Peli Hardigg-sarjasta löydät erikoiskoon ja erikoistarpeen laatikot sekä 3-14U Black Box vakioräkit. Hardigg valmistaa myös satoja muita kokoja ja räkkejä eli jos et löydä tästä vakiosarjasta sopivaa laukkua, ota yhteyttä myyntiin.

PELI BIOTHERMAL

Pelin BioThermal tuotteet on suunniteltu lääkealanyrityksille sekä muille kylmäketjujen kanssa työskenteleville. Peli BioThermal tuotteet ovat helppokäyttöisiä, kierrätettäviä ja lämpötilakontrolloituja pakkausratkaisuja. Niiden innovatiivinen ja patentoitu thermoteknologia takaa korkean laadun ja ympäristöystävällisyyden, vähentää pakkauskustannuksia sekä lyhentää tuotteiden takaisinmaksuaikaa.

Katso tästä lisää: https://pelibiothermal.com/

Tästä tuotekonfiguraattoriin joka ehdottaa sopivaa tuotetta riippuen pakkauksen tilavuudesta, lämpötila-alueesta sekä kestosta: https://pelibiothermal.com/thermal-packaging/product-configurator

SERTIFIKAATIT JA TAKUU

Peli-laukuilla on mm. seuraavia sertifikaatteja: STANAG 4280 - DEF STAN 81-41, IP67 EN 60 529: 1992, MIL C-4150J, ATA 300, WEEE Directive, NATO Stock Number.

Peli-, Peli AIR- ja Peli Storm-laukuissa on ikuinen takuu joka myös todella toimii. Pyörät, salvat ja kahvat ovat vaihdettavissa. Jos laukku rikkoutuu esim. lentokentällä, saat uuden laukun tilalle.

'You break it, we replace it ... forever™'

Ikuinen takuu ei koske Peli Hardigg- ja Peli BioThermal-tuotteita.

 

HPRC

HPRC-kuljetuslaukut on valmistettu patentoidusta materiaalista, joka koostuu polypropeenista (TTX01), lasikuidusta sekä kumista. Materiaalin suunnittelussa on pyritty maksimaaliseen suojaavuuteen niin, että laukku säilyy painoltaan mahdollisimman kevyenä. Laukut ovat vesitiiviitä ja varustettu automaattisella paineentasausventtiilillä. Laukut on suunniteltu kestämään myös raskaiden laitteiden kuljetusta ja omaavat hyvän kemikaalin keston.

Laukkujen metalliosat ovat ruostumatonta terästä ja pyörällisissä malleissa on kulutusta kestävät muovipyörät (neopreeni+PUR). HPRC-laukkuja on saatavana tyhjänä, omalla nypittävällä vaahtomuovisisustalla tai väliseinäjakajalla, jotkin mallit myös sisälaukuilla. Lisäksi CC-Case Oy tarjoaa laukkujen kustomointipalvelua asiakkaan toiveiden mukaan.

HPRC (High Performance Resin Cases) kuljetuslaukkujen valmistaja on italialainen Plaber srl. Plaber srl on pitkälle kehitettyjen suojaavien kuljetuslaukkujen valmistaja. HPRC tuoteperhe on suunniteltu laitteiden kuljetusta varten sekä suojaamaan laitteita, niin kuljetuksissa kuin käytössäkin.

SERTIFIKAATIT JA TAKUU

HPRC-laukuilla on mm. seuraavia sertifikaatteja: ATA 300, IP67, STANAG 4280, DS 81-41. HPRC-laukkujen tuotantolinja täyttää ISO9001 standardin.

HPRC-laukuissa on rajoitetusti ikuinen takuu. Varaosat kuten pyörät, salvat ja kahvat ovat vaihdettavissa sisältyen takuuseen.

Asiakkaitamme

Copyright © CC-Case Oy 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kotisivujen toteutus: Revulon

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.