TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA PALAUTTAMINEN

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Tämän jälkeen emme ole velvollisia hyväksymään tuotteita takaisin. Asiakkaan tulee ottaa sähköpostitse yhteyttä info@cccase.fi saadakseen palautusohjeet. Huomaa, että emme lunasta palautuksia, joista ei ole kanssamme sovittu ja joita ei ole ohjeita noudattaen palautettu. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postitus- ja pakkauskulut.

Palautusoikeus (14 päivää peruutusilmoituksen lähettämisestä) koskee ainoastaan täysin uudenveroisia, myyntikuntoisia ja käyttämättömiä tuotteita.

Erikseen asiakkaalle tehdastilattavissa tuotteissa ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotteen vaihtaminen

Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tilaamansa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Sinetillisen tuotteen tulee olla avaamaton. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postitus- ja pakkauskulut. Vaihtamisesta on sovittava kanssamme etukäteen. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta info@cccase.fi. Emme lunasta takaisin ilman sopimusta vaihtoon lähetettyjä tuotteita.

Palautusehdot

• Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 14 päivää toimituksen jälkeen.
• Sinun tulee kertoa miksi palautat tuotteen.
• Tuote tulee palauttaa 14 päivän sisällä palautusilmoituksesta.
• Palautetun tuotteen tulee olla uudenveroinen, täysin käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan.
• Sinun täytyy maksaa palautuksesta aiheutuneet kulut (kuten postikulut.)
• Sinun tulee toimittaa meille lähetyksen seurantakoodi.

Palautusprosessi

Vaihe 1: Täytä palautuslomake
Ota yhteyttä asiakaspalveluun (info@cccase.fi). Lähetämme sinulle palautuslomakkeen.

Vaihe 2: Lähetä tilauksesi
Lähetä meille palauttamasi tuote/tuotteet sekä täytetty palautuslomake. Varmista, että toimitat meille paketin seurantakoodin. Sinä olet lähettäjänä vastuussa paketin seurantakoodin toimittamisesta ja näin vältymme väärinkäsityksiltä tuotteen palautuksen saapumiseen liittyvissä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Vaihe 3: Maksamme hyvityksen sinulle samalla maksutavalla kuin maksoit tuotteen
Olemme velvoitettuja hyvittämään palautettavan summan 14 päivän kuluessa siitä päivästä lukien kun olemme vastaanottaneet tuotepalautuksen.