Kustomoinnit

Suojaamme tuotteesi kustomoiduilla sisäosilla

Ammattilaiskäytössä kuljetuslaatikolta vaaditaan enemmän. Siksi palveluihimme kuuluu mittatilauksena tehtyä suunnittelua ja koneistuspalveluja.

Kustomointipalveluihimme kuuluu:
Pakkaussuunnittelu, laukkujen solumuovisisustojen valmistus, 19" kuljetusräkit "avaimet käteen"-periaatteella, solumuovin alihankintakoneistukset, muut erikoissovellukset

Pehmusteiden kustomointi ja pakkaussuunnittelu

Suojaamme tuotteesi kustomoiduilla sisäosilla

Valmistamme omassa tuotannossamme räätälöidyt umpisolumuovipehmusteet kaikenlaisiin laukkuihin. Huippulaatuiset umpi​​solumuovipehmusteet pitävät tuotteet paikoillaan ja turvassa kuljetuksen aikana. CAD-suunnittelijamme mallintavat sisäosat millintarkkaan sopiviksi eri tekniikoita apuna käyttäen. Leikkaamme pehmusteet CNC-ohjatulla laitteella omassa tuotannossamme laukkusi ja tuotteesi mittojen mukaan. Tuotantomme soveltuu pienille ja suurille sarjoille. Valmistamme myös yksittäiskappaleita ja autamme mielellämme sopivan pehmustemateriaalin valinnassa.

Katso tästä lisää pehmustemateriaaleista.

Räkkien kustomointi

Valmistamme räkkilaatikot mittatilaustyönä

Räätälöimme omassa tuotannossamme 19" räkit asiakaskohtaisesti avaimet käteen -periaatteella. Räkkimme ovat pölynkestäviä, vesitiiviitä ja saatavilla paineentasausventtiilillä varustettuna. Voit valita mieleisiä erikoisvarusteita laajasta valikoimastamme, kuten liittimiä, liitinpaneeleja, tuuletus- ja ilmanvaihtoratkaisuja, virransyöttövaihtoehtoja ja kaapelointeja, vedettäviä hyllyjä, laatikoita ja kahvoja. Kaikki räkkimme noudattavat tiukkaa military grade -tasoa.

Koteloiden kustomointi

Asiakaslähtöiset toteutukset laukuille ja koteloille

Laukku voi toimia myös pakattavan laitteiston ulkoisena kotelona jolloin elektroniikka on suojassa laukun sisällä. Toteutamme laukkujen jäähdytykset, ilmanvaihdot, 12V/24V/240V- järjestelmät, telakat, kelluvat rakenteet, DIN-kiskot jne. Teemme omassa tuotannossamme laukkujen aukotukset ja toimitamme myös käyttö- ja liitinpaneelit.

Kauttamme saat tilattua myös tarrat, kyltit sekä silkkipainatukset omilla teksteillä tai logoilla.

SERTIFIOITU

ISO 9001:2015

Tee tarjouspyyntö

Takaamme asiakaslähtöisen kuljetusratkaisun kotimaisella suunnittelulla ja valmistuksella, nopeasti ja henkilökohtaisesti.